Infoblokk

Tisztelt Érdeklődő!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani Debrecen szívében található, Debreceni Zsidó Negyedet, egy másfajta nézőpontból, mint ahogy eddig ismerhették. A zsidó negyedben található külsőleg és belsőleg egyaránt megújult komplexum kulturális, konferencia és rendezvényhelyszín. Az infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően különböző zenei, színházi, és egyéb kulturális rendezvényeknek ad otthon.
Az elmúlt években már számos példa volt arra, hogy a Pásti utcai zsinagóga sikeresen működött rendezvényhelyszínként. Otthont adott néhány színdarabnak, számos különféle zenei koncertnek, filmbemutatónak, kiállításnak, konferenciának, különböző vacsoraesteknek, író-olvasó találkozóknak.


Ezt az irányvonalat szeretnénk folytatni a jövőben is. Mindezek mellett szolgáltatásaink kínálatát bővítve vállaljuk a zsidó valláshoz kapcsolódó szertartások (esküvők, Bár-micvók, Bát-micvák, különböző évfordulók és jeles események) megszervezését, kóser vacsoraestek lebonyolítását, biztosítva hozzá minden szükséges feltételt.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi elérhetőségen:
debrecenizsidosag@gmail.com

 

Tartalomhoz feltöltött képek

2024. július 25.  | 

Hírlevél

Ha rendszeresen szeretne értesülni aktuális eseményeinkről, programjainkról, akkor kérjük, adja meg nevét és e-mail címét.

 

Naptár konverter

Válaszd ki a polgári vagy a zsidó dátumot, és klikkelj a megfelelő nyílra!

Polgári naptár
Zsidó naptár

Ha a keresett dátum naplemente utáni akkor adja meg a következő polgári dátumot!

Zsinagógák

  • 4025 Debrecen, Pásti u. 4.
  • 4025 Debrecen, Kápolnási u. 1.

Információk

  • Elnök: Horovitz Tamás
  • Alelnökök: Keresztes Attila
                    Dr. Grosz Zsuzsanna
  • Elérhetőség: 4025 Debrecen,
                       Bajcsy Zs. u. 26 sz.
  • Ügyfélfogadás: hétköznapokon 8:00 – 14:00